Založ si blog

Zľaknime sa a zastavme to nevýslovné zlo! Otvorený list poslancom NR SR

Vážení poslanci,

poslanec Národnej rady Slovenskej republiky sa vo svojom sľube zaväzuje na svoju česť a svedomie plniť svoje povinnosti v záujme občanov Slovenskej republiky.

Teda vo svetle tohto sľubu sa prosím pozrite na skutočnosť, že pôvodné národy Európy vrátane národa slovenského vymierajú a určite nemožno v tejto veci nebyť slepý a nevidieť to, že na tomto stave má leví podiel ten krvavý podnik – potratová politika týchto technologicky vyspelých krajín, nevynímajúc to, že prijaté zákonodarné legislatívne úpravy o interrupciách uvoľňujú negatívnu duchovnú emóciu – záťaž preliatej nevinnej krvi na celú spoločnosť všetkých ľudí Slovenskej republiky.

Na základe týchto faktov a aj:

https://milanlehotsky.blog.pravda.sk/2019/11/19/necest-jeho-pamiatke/; https://milanlehotsky.blog.sme.sk/c/280511/vyliecenie-srdca-zeny-po-interupcii.html

Vás žiadam, aby ste sa pri prerokovávaní a následne pri rozhodovaní v pléne Národnej rady Slovenskej republiky o výslednej legislatívnej úprave zákona vo veci dotknutej problematiky zachovali duchaplne a zodpovedne majúc na srdci rozvoj slovenského národa a jeho vlasti.

S pozdravom občan Slovenskej republiky, Milan Lehotský.

P.S.:

Zľaknime sa a zastavme sa v konaní toho nevýslovného zla v podobe prelievania nevinnej krvi detí v lone ženy – matky.

 

A čo povieš Ty?

02.04.2024

Sir Isaac Newton (1643-1727), prezident Kráľovskej spoločnosti, anglický fyzik, matematik, filozof, ktorého objavy v matematike, optike a mechanike, položili základy pre modernú fyziku, povedal o Ježišovi Kristovi toto: Hoci bol pánom vesmíru, stal sa najchudobnejším. Nemal kde hlavu skloniť a spával v cudzích príbytkoch. Plavil sa po mori na cudzej loďke, viezol sa na cudzom [...]

Výkrik zoči-voči smrti!

14.11.2023

Výkrik Ježiša a posledné jeho slová na kríži v bolestnom zovretí smrťou nespochybniteľne preukázali, že On bol v pravde zosobnením Božieho Slova, keď s dokonalou istotou aj v týchto brutálnych okamihoch vyriekol to, čo bolo nevyhnutné pre triumfálne zavŕšenie Božieho víťazstva: Otče, odpusť im, lebo nevedia čo robia! Amen! Hovorím ti: Dnes budeš so mnou v raji! [...]

Na kone! Nemáme! Tak utekajte. . .

27.09.2023

Nuž priatelia, Slovensko sa nechalo ohlodať až na kosť. Dnes sa však nehrá už o nič menšie, ako o naše duše. Ale pamätajme: Keby si stratil človeče aj celý svet a svoju dušu získal, oplývaš hodnotou nad všetky poklady sveta. A veď či v slovenskej hymne nespievame: Nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú – Zastavme ich bratia, veď sa ony stratia, Slováci ožijú? [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.